HTML

Zsebszámológép programok, forráskódok, hírek

Egy blog zsebszámológép programokról, algoritmusokról, érdekességekről.

Játék

Szabadon letölthető, megújult Gazdálkodj okosan! stratégiai társasjáték szabállyal együtt.

Friss topikok

Linkblog

Interjúk a Számológép Blogban

2009.11.18. 06:16 Sany80

A Számológép Blogban ezentúl interjúk is olvashatóak.

Az első interjút az rskey.org* oldal fenntartójával (és számológép-gyűjtővel), Tóth Viktorral készítettem, a másodikat pedig Nagy Gáborral, aki az egyik legnépszerűbb grafikus számológép alkalmazást készítette iPhone-ra. Az egy dollárba kerülő programot már több mint 70.000 iPhone-tulajdonos vásárolta meg.

Interjú Tóth Viktorral - kiderül például, hogy melyik a kedvenc számológépe, és hogy milyen számológépek, ritkaságok hiányoznak a gyűjteményéből.

Interjú Nagy Gáborral - többek között arra is válaszol Gábor, hogy milyen grafikus számológépei voltak korábban, és hogy tervezi-e RPN üzemmóddal kiegészíteni az alkalmazást.

* Az rskey.org az egyik legnagyobb és leglátogatottabb online számológép adatbázis, ahol elsősorban programozható zsebszámológépekről találhatók információk, adatok, képek.

Szólj hozzá!

Címkék: interjú számológép rskey

A bejegyzés trackback címe:

https://szamologep.blog.hu/api/trackback/id/tr211533516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása