HTML

Zsebszámológép programok, forráskódok, hírek

Egy blog zsebszámológép programokról, algoritmusokról, érdekességekről.

Játék

Szabadon letölthető, megújult Gazdálkodj okosan! stratégiai társasjáték szabállyal együtt.

Friss topikok

Linkblog

Újabb interjúk a Számológép Blogban

2010.01.25. 07:42 Sany80

A számológépek, kalkulátorok iránt érdeklődő kedves közönség újabb érdekes interjúkat olvashat a szamologep.blogspot.com webnapló hasábjain.

Például az ausztrál David L. Jones-szal, aki egy házilag összeszerelhető tudományos számológép kit-et készített. Az óra érdekessége, hogy RPN módban is üzemel, valamint még beépített sakkot is tartalmaz. (Sajnos az óra első szériája már kifutott, de hamarosan érkezik egy még komolyabb változat.)

Aztán olvasható interjú Thierry Planterose-zal is, aki egy francia arc, és Párizsban írja számológépekkel kapcsolatos webnaplóját. És készített egy online számológépet is.

Akinek még ez sem elég, elolvashatja a Sasvári "Angelday" Józseffel készített interjút. Angelday egy ismert hazai blogger, és az iPhone-ok mellett a grafikus számológépek és az RPN irányában is érdeklődést mutat.

Legutóbb pedig Litauszky György (számológép-programozó, TI-92 specialista) válaszolt pár kérdésre.

Jó olvasgatást!

 

Szólj hozzá!

Címkék: interjú számológép grafikus rpn

A bejegyzés trackback címe:

https://szamologep.blog.hu/api/trackback/id/tr641699735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása